נקסט-פוינט - בוטיק גיוס והשמה מותאם אישית

נבחרת המשרות

לחברת מזון מוכרת בבת ים דרוש/ה מנהל/ת צוות בקרת איכות ובטיחות מזון


תיאור המשרה:

• אחריות על תחום בטיחות המזון בקרת האיכות במפעל

• ניהול אירועי HACCP ואירועי איכות, תחקור אירועים ומעקב אחר סגירת פעולות מתקנות

• ריכוז תחום התיעוד במפעל, עדכון מסמכים ומעקבי טפסים

• ניהול צוות מבקרי איכות הכולל 3 מבקרי איכות, כולל גיוסים, הסמכות וחניכה שוטפת

• אחריות על תחום ההדרכות במחלקה

• אחריות על תחום דיגום הפתוגנים והוצאה לפועל של תוכנית הדיגום

• אחריות על תחום המבדקים לרבות מבדקים פנימיים וחיצוניים (ISO9001, FSSC, משרד הבריאות)

• אחריות על תחום הסניטציה וניהול מקצועי של צוות הסניטציה המפעלי

• ריכוז ומעקב אחר מדדי KPI איכות ובטיחות מזון

• התפקיד כולל 50% עבודת שטח ובדיקות איכות בקווי היצור בשיתוף פעולה מלא עם צוות המבקרים

דרישות המשרה:

• הנדסאי כימיה / מזון / ביוטכנולוגיה - חובה

• תואר ראשון בטכנולוגית מזון / הנדסה כימית / הנדסת מזון / הנדסת ביוטכנולוגיה - חובה

• ניסיון של שנה לפחות בתחומי איכות וטכנולוגיה במפעל מזון - חובה

• ידע וניסיון בתקני ISO9001, FSSC, HACCP

• עבודה בימי ראשון עד חמישי בין השעות 08:00-17:00, בימי שלישי 08:00-18:00

• זמינות מעבר לשעות העבודה

• ניסיון ניהולי - חובה

• נכונות לעבודה בימי שישי - לפי הצורך

* משרה מס׳ #643604 מיועדת לגברים ונשים כאחד

קישור לשיתוף ולהגשת מועמדות

https://svt.jobs/u/GWqLJ