לחברת מזון מוכרת בבת ים דרוש/ה מנהל/ת צוות בקרת איכות ובטיחות מזון
תיאור המשרה:
• אחריות על תחום בטיחות המזון בקרת האיכות במפעל
• ניהול אירועי HACCP ואירועי איכות, תחקור אירועים ומעקב אחר סגירת פעולות מתקנות
• ריכוז תחום התיעוד במפעל, עדכון מסמכים ומעקבי טפסים
• ניהול צוות מבקרי איכות הכולל 3 מבקרי איכות, כולל גיוסים, הסמכות וחניכה שוטפת
• אחריות על תחום ההדרכות במחלקה
• אחריות על תחום דיגום הפתוגנים והוצאה לפועל של תוכנית הדיגום
• אחריות על תחום המבדקים לרבות מבדקים פנימיים וחיצוניים (ISO9001, FSSC, משרד הבריאות)
• אחריות על תחום הסניטציה וניהול מקצועי של צוות הסניטציה המפעלי
• ריכוז ומעקב אחר מדדי KPI איכות ובטיחות מזון
• התפקיד כולל 50% עבודת שטח ובדיקות איכות בקווי היצור בשיתוף פעולה מלא עם צוות המבקרים
דרישות המשרה:
• הנדסאי כימיה / מזון / ביוטכנולוגיה - חובה
• תואר ראשון בטכנולוגית מזון / הנדסה כימית / הנדסת מזון / הנדסת ביוטכנולוגיה - חובה
• ניסיון של שנה לפחות בתחומי איכות וטכנולוגיה במפעל מזון - חובה
• ידע וניסיון בתקני ISO9001, FSSC, HACCP
• עבודה בימי ראשון עד חמישי בין השעות 08:00-17:00, בימי שלישי 08:00-18:00
• זמינות מעבר לשעות העבודה
• ניסיון ניהולי - חובה
• נכונות לעבודה בימי שישי - לפי הצורך
* משרה מס׳ #643604 מיועדת לגברים ונשים כאחד