אחריות על ניהול והפעלה יעילה של כלל תהליכי הייצור במפעל.
התפקיד דורש הבנה מעמיקה בתהליכי ייצור קונדיטוריה , כולל בקרת איכות תקינה ובטיחות מזון.
תחומי אחריות עיקריים:
ניהול צוות העובדים במפעל, הכשרה והדרכה.
תכנון ייצור, ניהול מלאים,
עמידה ביעדי תפוקה, איכות ובטיחות המזון.
ניהול יחסים עם ספקים, הזמנות חומרי גלם והתקשרויות חיצוניות.
שמירה על תקני בטיחות, ואיכות הסביבה.
דרישות התפקיד:
· ניסיון של 5 שנים לפחות בהובלת צוותים בתחום הקונדיטוריה/מזון.
· הבנה מעמיקה בתהליכי ייצור קונדיטוריה .
· יכולת ניהול צוות עובדים, משא ומתן והובלה לשיפור ביצועים.
· יכולת עמידה בלחצים ובתנאי עבודה דינמיים.
· שליטה בכלי מחשב וניהול נתונים.
תנאי העסקה:
· היקף משרה: משרה מלאה
· ימי עבודה: ימים א'-ה' :07.00-17.00
נדרשת זמינות לשעות נוספות לפי הצורך.
* משרה מס׳ #320617 מיועדת לגברים ונשים כאחד